FACTURA Online
Simplitatea este rafinamentul fundamental (Leonardo da Vinci)
Versiunea 2.0.401
Cont nou | Log in

TERMENI SI CONDITII

  VA RUGAM SA CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE ÎNAINTE DE A UTILIZA SAU OBTINE ORICE MATERIALE, INFORMATII, PRODUSE SAU SERVICII PRIN ACEST SITE. FACTURAONLINE.RO va ofera accesul la utilizarea site-ului sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii. Prin accesarea, utilizarea sau obtinerea oricarui continut, date, materiale, informatii, produse sau servicii prin FACTURAONLINE.RO, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni. FACTURAONLINE.RO isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si Conditiile. In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa parasiti imediat site-ul FACTURAONLINE.RO.

TERMENI DE UTILIZARE

  Dumneavoastra sunteti responsabili de pastrarea securitatii informatiilor de acces pe acest (parole si nume de utilizator). Sunteti de acord sa fiti responsabili de activitatile desfasurate pe acest site. Site-ul poate fi folosit doar pentru emiterea de facturi sau alte tipuri de documente in conditiile legii. Nu ne asumam responsabilitatea pentru facturile sau alte document emise sau tiparite de catre dumneavoastra folosind acest program. Nu poate fi folosit pentru emiterea de facturi pentru activitati care ar insemna o incalcare a legii.

  FACTURAONLINE.RO îşi rezerva dreptul de a restrictiona accesul la contul Dvs. în urmatoarele cazuri:

  1. Incercarea de frauda sau frauda de a emite facturi false sau ilegale, despre care FACTURAONLINE.RO a luat cunoştinta prin orice mijloace;
  2. Incercarea de frauda sau frauda de a sparge site-ul, de a sustrage informatii despre alti utilizatori;
  3. Incercarea de frauda sau frauda de a copia site-ul şi de a-l reproduce în întregime sau în parte, accesul neautorizat - inclusiv tentativa - pe serverele FACTURAONLINE.RO ;
  4. Intreprinderea de alte actiuni care pot fi considerate abuzuri de catre FACTURAONLINE.RO

  Puteti solicita printr-o cerere scrisa ştergerea tuturor datelor asociate contului Dvs.
  Cererea semnata şi ştampila trebuie trimisa sub forma scanata la adresa noastra de email.

RESPONSABILITATE

  Deoarece identificarea utilizatorilor de internet nu este intotdeauna posibila, FACTURAONLINE.RO nu are obligatia legala de a verifica informatiile salvate/furnizate pe site de catre membrii acestuia si nu poate fi trasa la raspundere pentru pagubele directe sau indirecte cauzate de aceste informatii. Dumneavoastra luati cunostinte si sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil pentru continutul informatiilor salvat de dumneavoastra pe site. Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

  1. Utilizarea serviciilor site-ului FACTURAONLINE.RO se face pe propria raspundere.
  2. Serviciile sunt furnizate "asa cum sunt/ca atare".
  3. FACTURAONLINE.RO nu ofera nici o garantie ca:
   1. Serviciile vor corespunde tuturor cerintelor dvs.;
   2. Serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;
   3. Orice eroare de program va fi corectata;
  In nici o circumstanta FACTURAONLINE.RO nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din/sau legate in orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului si al site-ului. Nu ne asumam nici o raspundere pentru modul de folosire a documentelor generate cu ajutorul site-ului FACTURAONLINE.RO.

LINKURI

  Site-ul FACTURAONLINE.RO sau facturile generate folosind site-ul pot contine link-uri adaugate de terte persoane pentru care nu ne asumam nici o responsabilitate si cu care nu putem fi asociati in niciun mod.

PUBLICITATE SI PROMOTII

  FACTURAONLINE.RO poate derula in orice moment campanii de publicitare si/sau promotii in orice sectiune a site-ului. Campaniile si promotiile derulate de FACTURAONLINE.RO nu necesita acordul vizitatorilor sau utilizatorilor portalului. Spatiile si dimensiunile campaniilor publicitare si promotiilor sunt nu necesita acordul vizitatorilor si pot fi schimbat oricand fara a necesita un anunt prealabil. FACTURAONLINE.RO nu isi asuma responsabilitatea pentru prejudiciile sau pierderile rezultate din campaniile publicitare sau promotiile organizate in portal, altele decat cele organizate strict de FACTURAONLINE.RO.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 1. Nu vom aduna informatii personale identificabile ca de exemplu numele dumneavoastra, adresa dumneavoastra de email sau postala si numarul de telefon ("Informatii Personale") fara ca dumneavoastra sa cunoasteti acest lucru sau fara permisiunea dumneavoastra;
 2. Nu vom divulga informatiile dumneavoastra personale tertilor decat daca dumneavoastra ne-ati autorizat in acest sens;
 3. Va vom permite sa vedeti, corectati sau inlaturati informatiile dumneavoastra personale si alte informatii asociate cu inregistrarea dumneavoastra ca utilizator al site-ului nostru;
 4. Vom lua masurile rezonabile pentru a proteja securitatea informatiilor personale pe care noi le strangem de la dumneavoastra.Aceste masuri includ:
  • Folosirea unui mecanism de drepturi care restrictioneaza accesul la documente şi alte date la utilizatorii contului
  • Protectie la diferite tipuri de atacuri (Sql Injection, DDOS, Cross site scripting, Directory Browsing, Session Hijacking)
  • Criptarea parolelor utilizatorilor în baza de date
Datele cu caracter personal vor fi folosite in urmatoarele scopuri:
 1. Pentru a personaliza serviciul pe care vi-l furnizam;
 2. Pentru a va putea realiza generarea online a facturilor dumneavoastra;
 3. Pentru a comunica cu dumneavoastra in privinta serviciilor selectate, actualizarilor serviciului si noilor caracteristici sau intreruperi pe site-ul nostru;
 4. Pentru a va asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.
  Noi ne angajam sa va oferim control asupra informatiilor dumneavoastra personale. Va puteti schimba parola de acces din profilul dumneavoastra. Puteti în orice moment viziona, corecta, actualiza sau înlatura informatiile si preferintele pe care ni le-ati incredintat. Daca ne cereti sa va stergem toate informatiile dumneavoastra personale stocate în profilul dumneavoastra, atunci vom face neîntârziat acest lucru. Daca va stergem informatiile personale nu veti mai putea utiliza serviciile disponibile pe site-ul nostru decât daca va re-înregistrati. S-ar putea sa nu putem sa va onoram cererea de a sterge informatiile dumneavoastra personale sau evidentele dumneavoastra daca suntem obligati legal sa pastram acele informatii sau acele evidente.

   © 2018 Facturone, marca inregistrata | Termeni si condtii | Ajutor | Contact | Blog